Groeps Uitjes

Door veranderingen binnen het bedrijf zijn niet alle activiteiten mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden en om samen een leuke activiteit samen te stellen.

 

 

Wilt u met een groep onze boerderij bezoeken? dan hebben wij voor u verschillende arrangementen. 

Groepen

Komt u met een familiedag of ander gezelschap naar onze boerderij? Dan is het leuk om na een rondleiding nog lekker actief of iets minder actief bezig te zijn. Een deel van het weiland is ingericht voor buiten activiteiten zoals boeren mini-golf en boeren zeskamp en bij minder mooi weer hebben we diverse activiteiten voor binnen in onze ontvangstruimte.

Wil je liever genieten van de omgeving? Kies dan voor een van de wandelingen.

Kinderfeestje

 Speciaal voor kinderfeestjes hebben we verschillende arrangementen samen gesteld. Kijk snel verder voor de arrangementen en de prijzen.

Scholen

 Voor schoolklassen van het basis- en voortgezetonderwijs werken we samen met collega boeren onder de Klasseboeren. Hiervoor is een speciaal Educatie-arrangement samen gesteld. De bezoeken zijn uiteraard naar wens uit te breiden met een van onze andere activiteiten.

Eten en Drinken

De dag is af te sluiten met een gezellige Barbecue of een koud/warm buffet. U kunt er ook voor kiezen om de dag te beginnen met een Boerenlunch of picknick in het weiland.

Kijk- speelboerderij en nationaal varkensmuseum 't Rundal
  • Locatie

   Schadewijk 23
   5521 NN Eersel

   Wo + Za:
   14:00 – 17:00
   Voor groepen ook andere tijden op afspraak.

   Volg ons

  • Info + boeken

   Tel. 0497 - 516391
   info@kijkboerderij.nl

   Entreeprijs

   Entreeprijs € 4,-
   Groepen op aanvraag.