Kijkboerderij speelboerderij varkensmuseum

't Rundal

Van zaadje tot Karbonaadje

Home

Welkom op de website van kijk- speelboerderij en Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal.

De meivakantie is weer van start gegaan en dat betekend dat we 5 middagen (van Dinsdag t/m Zaterdag) geopend zijn van 13.00u tot 17.00u. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op de boerderij.

Tijdens een bezoek aan onze boerderij kom je veel jonge dieren tegen, zoals biggetjes, lammetjes en kuikentjes en tijdens de vakantie verwachten we nog meer jong leven.

In de varkensstal liggen de zeugen, biggen, vleesvarken en de beer en in het varkensmuseum kun je van alles leren over de varkenshouderij van vroeger en nu.

Behalve de vele varkens zijn er nog veel meer dieren op de boerderij zoals de zeldzame huisdierrassen en de paarden & pony’s. Natuurlijk kan er ook met de pony’s, de biggen en andere dieren geknuffeld worden. Een ritje op de pony behoord ook tot de mogelijkheden.

In de overdekte speelruimte kun je timmeren in de timmerhoek, knuffelen in de knuffelhoek en een duik nemen in de maisbak.

Dus ben je opzoek naar een leuk dagje uit met je (klein)kinderen of wil je komen met een kinderfeestje of andere gezelschap dan ben je bij ons op de goede plek.

Speciaal voor kinderfeestjes, scholen of andere groepen hebben we verschillende arrangementen.

Kijk- speelboerderij en Nationaal varkensmuseum 't Rundal
  • Locatie

   Schadewijk 23
   5521 NN Eersel

   Di + Wo + Za:
   13:00 – 17:00
   Tijdens schoolvakanties:
   Di t/m Za:
   13:00 – 17:00

   Volg ons

  • Info + boeken

   Tel. 0497 - 516391
   info@kijkboerderij.nl

   Entreeprijs

   Entreeprijs € 4,-
   Groepen op aanvraag.