Kijkboerderij speelboerderij varkensmuseum

't Rundal

Van zaadje tot Karbonaadje

Home

Welkom op de website van kijk- speelboerderij en Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal.

Op onze boerderij is van alles te beleven, knuffelen met de dieren, spelen in de speelruimte of ontdek alles over varkens in het varkensmuseum.

De kijkboerderij is van oorsprong een varkenshouderij, maar tegenwoordig vind je er niet zo veel varkens meer, maar wel een groot aantal zeldzame huisdierrassen, zoals het Nederlands Landvarkens, heideschapen, landgeiten en diverse pluimvee rassen. Daarnaast is er een paardenpension met verschillende paarden en pony’s

In de oude varkensstallen is nu het Nationaal Varkensmuseum gevestigd met meer dan 8000 varkensitems en de geschiedenis van het varken wordt in woord en beeld tentoongesteld.

Nadat alle dieren bewonderd en geknuffeld zijn kunnen de kinderen zich vermaken in het weiland of de overdekte speelruimte met: maisbak, timmerhoek, knuffelhoek en nog veel meer. En om uit te rusten kun je iets drinken op onze boeren-terras.

Dus ben je opzoek naar een leuk dagje uit met je (klein)kinderen of wil je komen met een kinderfeestje of andere gezelschap dan ben je bij ons op de goede plek.

Speciaal voor kinderfeestjes, scholen of andere groepen hebben we verschillende arrangementen.

Kijk- speelboerderij en Nationaal varkensmuseum 't Rundal
  • Locatie

   Schadewijk 23
   5521 NN Eersel

   Wo + Za:
   14:00 – 17:00
   Voor groepen ook andere tijden op afspraak.

   Volg ons

  • Info + boeken

   Tel. 0497 - 516391
   info@kijkboerderij.nl

   Entreeprijs

   Entreeprijs € 4,-
   Groepen op aanvraag.