Kijkboerderij speelboerderij varkensmuseum

't Rundal

Van zaadje tot Karbonaadje

Home

Welkom op de website van kijk- speelboerderij en Nationaal Varkensmuseum ’t Rundal.

Op onze kijkboerderij staat het varken letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers. Door middel van glazen wanden kun je overal bij de varkens kijken, van de zeugen met de kleine biggetjes in de kraamstal tot de vleesvarkens en de beer. Daarnaast is het nationaal Varkensmuseum met bijna 8000 beeldjes en de geschiedenis van het varken in woord en beeld.

Behalve de vele varkens zijn er nog veel meer dieren op de boerderij zoals de zeldzame huisdierrassen en de paarden & pony’s. Natuurlijk kan er ook met de pony’s, de biggen en andere dieren geknuffeld worden. Een ritje op de pony behoord ook tot de mogelijkheden.

Nadat alle dieren bewonderd en geknuffeld zijn kunnen de kinderen zich vermaken in het weiland of de overdekte speelruimte met: maisbak, timmerhoek, knuffelhoek en nog veel meer. En om uit te rusten kun je iets drinken op onze boeren-terras.

Dus ben je opzoek naar een leuk dagje uit met je (klein)kinderen of wil je komen met een kinderfeestje of andere gezelschap dan ben je bij ons op de goede plek.

Speciaal voor kinderfeestjes, scholen of andere groepen hebben we verschillende arrangementen.

Kijk- speelboerderij en Nationaal varkensmuseum 't Rundal
  • Locatie

   Schadewijk 23
   5521 NN Eersel

   Wo + Za:
   13:00 – 17:00
   Tijdens schoolvakanties:
   Di t/m Za:
   13:00 – 17:00

   Volg ons

  • Info + boeken

   Tel. 0497 - 516391
   info@kijkboerderij.nl

   Entreeprijs

   Entreeprijs € 4,-
   Groepen op aanvraag.